viernes, 25 de febrero de 2011

Els mateixos gossos amb diferents collarets...

No és necessari aclarir que es tracta d'una frase feta. Gens susceptible, per tant, de tractar d'ofendre ni d'insultar a ningú. El resultat de l'aplicació indiscriminada durant vuit llargs anys de la política dels mateixos de sempre, ha provocat alguns moviments estratègics dels actors polítics ja coneguts, que pensen en els suculents vots d'una ciutadania no m'atreviria a dir que rendida, però en qualsevol cas fidelitzada per la via del sensacionalisme populista que suposa una sèrie d'actuacions i intents de finalitzacions (inauguracions?) de determinades obres emblemàtiques que, com tots coneixem, ha suposat i suposarà un enorme llast econòmic que tots i cadascun dels ciutadans de Lloret haurem d'afrontar.
Tampoc es tracta de criticar per criticar, no tot és negatiu. El trist paper de la oposició política, suposadament responsable i compromesa amb els més nobles ideals, que han realitzat els grups que no han governat, està donant ales a aquells que com nosaltres pensen que tenen molt a dir i fer en defensa de Lloret de Mar. Partits petits sí, però tal vegada decisius en un context municipal. I per tant capaços de reconduir el comportament d'alguns dels nostres polítics, que viuen instal·lats en l'excés permanent, l'arrogància sense límits i la convicció de trobar-se per sobre del ben i del mal. En el número u de les accions correctores que hauríem d'aplicar sense dilació, estaríem sens dubte d'acord, en un imperatiu esforç per dignificar i retornar la credibilitat a la vida política, per començar.
I per continuar no estaria gens malament complir i fer complir la normativa, que ja existeix, en matèria de control i vigilància sobre tots els polítics en exercici de les seves funcions com a dipositaris de la confiança dels seus electors i des del respecte inexcusable cap a tots els ciutadans.
Algú pensava que a Lloret lligaven els gossos amb llonganisses...? Pregunto i afirmo.


Pedro Lacoma

No hay comentarios:

Publicar un comentario