miércoles, 19 de mayo de 2010

Reclamant una nova Llar d'Infants

C’s demana una tercera llar d’infants a Lloret.
  • Ciutadans (C’s) de Lloret lamenta que un any més no hi hauran places suficients per cobrir la demanda de places a la llar d’infants.
C’s, que va reclamar fa un mesos a la Generalitat i a l’ajuntament que es posessin d’acord i deixessin enrere les seves discrepàncies i així per poder tirar endavant una tercera llar d’infants municipal a la població, "ens trobem que un any més l’oferta de places és insuficient i s’apliquen uns criteris injustos i discriminatoris per poder accedir a aquestes places".

C’s recorda que cada any desenes de nens es queden sense plaça a les dues llars d’infants públiques que existeixen que cobreixen un total de 225 places. “Cada any hi ha protestes dels pares perquè es queden sense plaça pública degut a la manca de diàleg entre l’ajuntament i la Generalitat que no busquen una sortida per poder construir la necessitada tercera llar d’infants de Lloret, a més, s’apliquen uns criteris discriminatoris per poder accedir a una plaça que diferencia entre ciutadans de primera i ciutadans de segona. L’ajuntament no té clar que tots paguem els mateixos impostos i caldrà recordar-li que Lloret som tots i no només uns pocs”.

Des de C’s, "continuem i continuarem reivindicant en el Parlament que es destini els recursos a solucionar els problemes reals de la gent i no en propaganda institucional, obrir ambaixades o crear una Gestapo lingüística que es dedica a multar a comerciants que rotulen en castellà com ha passat a Lloret mateix”.


Publicat.

Diari de Girona
http://www.diaridegirona.cat/comarques/2010/05/13/ciutadans-lloret-reclama-tercera-llar-dinfants-lajuntament/405639.html

Ràdio Lloret
http://www.novaradiolloret.org/noticia_detall.asp?id=3688

No hay comentarios:

Publicar un comentario